Контакт

Radica Schenck

Petzetstraße 28

D – 81245 München

Telefon: +49 (0) 89 / 99 629 739

Mobil: +49 (0) 174 7 90 20 70

e-мејл: info@radica-schenck.de

Вашето барање или прашање може да ми го испратите по е-мејл. Ќе добиете одговор во најкратко можно време. Секако дека може да ме контактирате и телефонски.

Вообичаено сум достапна од понеделник до петок од 10 до 18 часот.

Поради ангажманите за толкување на суд, конференции итн. можно е и во тоа време да не можам да одговорам на телефонскиот повик. Од таа причина, најдобро е Вашето прашање или документите да ми ги испратите по е-мејл или ако се договориме, по пошта.

Исто така, документите може да ги оставите и во поштенското сандаче. Во тој случај не заборавајте да ги запишете Вашите контактни податоци.

Повеќе информации ќе најдете и во делот Често поставувани прашања.