DeutschEnglishМакедонски
Старт Референци
Референци

Моите клиенти се меѓународни организации и нивните агенции и институции (ОН, ЕУ), германски сојузни и покраински министерства, институции и канцеларии, судовите и јавното обвинителство, германски корпорации,...

...невладини организации како и поединци и високо профилирани преведувачки компании од целиот свет.

Како конференциски толкувач имам работно искуство на целата територија на Македонија, Германија (Минхен, Берлин, Потсдам, Франкфурт, Бон, Хановер, Аугсбург, Инголштат, Нирнберг, Ландсхут, Регенсбург, Улм, Кобленц, Трир, Наумбург и многу други), Австрија (Виена, Салцбург, Кицбил, Графенег, Санкт Полтен), Белгија (Брисел), Холандија (Хаг, Ротердам, Амстердам), Франција (Стразбург) и Луксембург.

За подетални информации стапете во контакт со мене.

Сите доверени ангажмани ги имам исполнето на највисоко квалитативно ниво и на потполно задоволство на нарачателите. Ќе ми биде драго да воспоставиме добра соработка.

 

 
Copyright © 2018 Radica Schenck – Konferenzdolmetscherin und Übersetzerin für Mazedonisch. Сите права се заштитени. | Impressum